Mijn missie is om mensen in beweging te krijgen, wakker te maken, uit de “slaapstand” te krijgen, niet langer op automatische piloot, gedaan met de sleur! Opdat mensen een meer vervuld, een blijer, een vrijer, een lichter, een gelukkiger, een plezanter leven zouden kunnen leiden. Opdat mensen liefdevoller voor zichzelf en de anderen zouden worden. Op weg naar “a world full of JOY”!

Ik hou van mensen. Ik spreek graag met mensen. Ik luister graag naar wat mensen te vertellen hebben.

Vroeger had ik best wel wat last van het “redderssyndroom”. Elke keer als ik iets nieuw geleerd of ervaren had dat mij nieuwe inzichten had verschaft (nieuwe therapie, nieuwe coach, nieuwe alternatieve methode…) waardoor mijn leven weer een stukje gemakkelijker werd, dan wilde ik met volle enthousiasme iedereen overtuigen dat ook te gaan doen, ik was best wel een doordrammer. Alles waar ik blijer van werd, gunde ik aan iedereen. Dit soms tot grote ergernis van mijn familie en vrienden want zij waren mijn “slachtoffers” natuurlijk.

Ondertussen werd ik een beetje wijzer en besef ik heel goed dat niemand “gered” of overtuigd moet worden.

Ik geloof wel dat mensen graag geïnspireerd worden, graag uitgenodigd worden, graag gesteund worden, graag aangemoedigd worden, graag begeleid worden.
Dat is wat ik als coach mag doen en dat doe ik heel graag met The Joy Company.

Ik weet uit ervaring dat het belangrijk is en zelfs van levensbelang om :

 • het leven eens door een andere bril te bekijken, om wakker te worden, je bewust te worden van wie je werkelijk bent.
 • Te leren voelen en dus leren verbinding te maken met jezelf (we zijn veel meer dan alleen ons hoofd)
 • Te leren je gedachten af en toe te stoppen zodat je niet langer slaaf bent van je gedachten
 • Jezelf helemaal te leren kennen, je behoeften, je verlangens, je wensen, je dromen maar ook je angsten en je pijn
 • Te leren jezelf graag te zien met alles erop en eraan
 • Te beginnen met je eigen leven te leven volgens je eigen regels
 • Te leren leven zonder de rem op, “voluit” zoals het leven bedoeld is
 • Te ontdekken dat je helemaal perfect bent zoals je bent, ook al denk je er misschien anders over
 • Te ontdekken dat je super waardevol bent, ook al voelt het soms anders
 • Te beseffen dat je uniek bent en dat het belangrijk is dat je jou “unieke” stem laat horen

zodat je jou “unieke” bijdrage aan deze wereld kan leveren

 • Te leren dat het leven plezant mag zijn, dat je mag genieten
 • Te leren dat je mag ZIJN en niet altijd moet DOEN
 • …….

Ik hoop heel veel mensen te mogen helpen stappen te zetten in dit proces, in deze zoektocht, op deze ontdekkingsreis. Ik inspireer graag, ik ondersteun graag, ik begeleid graag, ik supporter graag.

Daarom doe ik wat ik doe!

Terug naar alle berichten