Reine Van Dyck – cursus in wonderen

Reine was mijn eerste coach – Zij heeft mij gecoached op basis van het gedachtegoed van de cursus in wonderen – ik heb heel veel van haar geleerd. Mijn eerste stappen op mijn “spiritueel” pad.

www.eencursusinwonderen-vlaanderen.be

Indra Torsten Preiss – familieopstellingen

Ik heb heel veel familieopstellingen gedaan bij Indra rond diverse thema’s. Als ik ergens op vast liep was een familieopstelling voor mij een supertool om inzichten te verwerven en te deblokkeren.
Ook innerlijk kind werk en rebirthing hebben mij vooruit gebracht.

www.opleiding-familieopstellingen.com

Mireille Mettens – MIR methode

Lieve Adriaensen heeft mij begeleid met de MIR methode die werkt op het onderbewuste. Je kan deze methode ook zelf toepassen.
Lieve maakte ook gebruik van NEI en EFT. Allemaal manieren om ons onderbewustzijn te herprogrammeren.

www.mirmethode.nl

Els Cardinaels – circling

Circling is een meditatie in relatie, ervaren om echt gezien te worden, bijzonder. Ik leerde dit kennen door Els Cardinaels. Els begeleidde ook het Erodanza traject dat ik volgde (werken rond de vrouwelijke archetypes).

www.circlingeurope.comwww.elscardinaels.com

Quinx - Diverse opleidingen en therapie

Bij Quinx vind je diverse opleidingen die je allemaal dichter bij jezelf brengen. Ik ging op Deep Dive met Mickey Masset, ik nam deel aan Vrouw en Impact bij Celeste Neelen en Anja Hueber. Ik volgde het traject Leading By Being (een samenwerking tussen Quinx en Taking Wing) onder begeleiding van Anja Hueber, James Bampfield en André Pelgrims. Voor mij life changing!

www.quinx.orgwww.takingwing.net

Celeste Neelen - Artisa - Art Academic retreat Griekenland

Bij Celeste in Griekenland ben ik op time-out reis geweest, ideaal als je even wil bezinnen en tot rust komen.

www.artisagreece.org

Veer Hens - Restitutie therapie 

Veer heeft mij meer geleerd over het energetisch werk. Alles is energie en hoe gaan we daar best mee om. De restitutietherapie die ik volgde is heel zuiverend. Je geeft energetisch alles terug aan je ouders wat eigenlijk van hen is en wat jij als kind hebt opgepikt waardoor je niet helemaal jezelf kan zijn. Veer geeft ook workshops – kijk zeker eens op de website.

www.restitutie-academie.be

Griet Verhaert – Yoni retreats

Ik heb Griet mogen assisteren bij haar eerste yoniretreat. Een samenzijn van vrouwen. Thema : terug naar je vrouwelijke bron, thuiskomen in je lijf, wakker worden in je sexualiteit. Griet begeleidt deze retreats zeer warm, sereen en respectvol. Heerlijk om met vrouwen te verbinden en alle vrouwengeheimen te ontdekken.

www.fullofwonder.be

Valerie Van Roey

Valerie hielp mij over mijn angst als ik de eerst keer mocht spreken voor een publiek. Bij Valerie kan je terecht voor veel meer, kan je lezen op haar webiste.

www.valerievanroey.be

Jan Mouton – Breath Trauma Healing

Bij Jan voelde ik me veilig om dieper te gaan in het ademwerk. Voor mij waren het diverse ervaringen van enorm loslaten van spanningen uit mijn lichaam en voor de eerste keer in mijn leven ervaren hoe het is om daarbij geluid te maken, echte oerschreeuwen kwamen er uit mijn keel, moest ik aan wennen. Ik voelde mij nadien wel echt krachtiger.

www.janmouton.com

Aernoudt Knecht - Trancedans - de Droom van onze Planeet dansen!

Bij Aernoudt in Duitsland volgde ik de opleiding tot Trancedans facilitator. Trancedans is een meditatie in beweging, ik vind het heerlijk.

www.trancedans.net

Maartje Koper – Wet Van Aantrekking expert 

Maartje heeft heel veel interessante opleidingen, interviews en filmpjes gratis online ter beschikking gesteld. Zo heb ik haar werk leren kennen. Alles gebaseerd op de Wet Van Aantrekking.
Zeer inspirerend.

www.maartjekoper.nl

Agape Belgium – Diverse opleidingen en therapie

Bij Agape volg ik nu de opleiding tot dans – en bewegingstherapeut. Fantastisch.
Zij bieden nog vele andere super interessante opleidingen aan, neem zeker eens een kijkje op de website. Sjamanistisch geïnspireerd. Weer een nieuwe wereld voor mij, super boeiend.

www.agapebelgium.be

La Geneytouse – Diverse opleidingen en therapie

In een prachtig stuk ongerepte natuur in Frankrijk heb ik deelgenomen aan de “week van de levenskracht” of ook genoemd “de woedeweek”, begeleid door Dirk Gekhiere. Een echte aanrader voor mensen die ernaar verlangen contact te maken met hun basisemoties.
En ik ging op Vision Quest, deze ervaring is moeilijk in woorden te vatten. Ik verwijs graag naar de website van La Geneytouse.

lageneytouse.com

Hypnose Praktijk Jeroen Groen - Hypnotherapie

Ik liet mij onder hypnose begeleiden in het doorbreken van enkele hardnekkige patronen zoals
"gebrek aan zelfvertrouwen", "minderwaardigheidsgevoel" en "angst om bang te zijn". Jeroen doet dit op een zeer rustige en respectvolle manier. Hij onderzoekt eerst samen met jou wat het precies is waar je vanaf wil. Tijdens de hypnose behoud je ten allen tijde zelf de controle. Ik ben er in elk geval veel zelfzekerder door geworden en ik laat mij niet meer tegenhouden door mijn angst.

www.hypnosepraktijkjeroengroen.nl