Reine Van Dyck – cursus in wonderen

Reine was mijn eerste coach – Zij heeft mij gecoached op basis van het gedachtegoed van de cursus in wonderen – ik heb heel veel van haar geleerd. Mijn eerste stappen op mijn “spiritueel” pad.

www.eencursusinwonderen-vlaanderen.be

Indra Torsten Preiss – familieopstellingen

Ik ontdekte familieopstellingen op mijn 30ste. Ik deed veel familieopstellingen bij Indra rond diverse thema’s. Als ik ergens op vast liep was een familieopstelling voor mij de tool om inzichten te verwerven en te deblokkeren.

Ook innerlijk kind werk en rebirthing hebben mij veel gebracht.

Ondertussen ben ik door Indra opgeleid tot Innerlijk Kind Therapeute.

Begin 2024 zal ik bij hem de opleiding Familie & Organisatieopstellingen hebben afgerond en zelf opstellingen begeleiden.

www.opleiding-familieopstellingen.com

Quinx - Diverse opleidingen en therapie

Bij Quinx vind je diverse opleidingen die je allemaal dichter bij jezelf brengen. Ik ging op Deep Dive met Mickey Masset, ik nam deel aan Vrouw en Impact bij Celeste Neelen en Anja Hueber. Ik volgde het traject Leading By Being (toen nog een samenwerking tussen Quinx en Taking Wing) onder begeleiding van Anja Hueber, James Bampfield en André Pelgrims. Voor mij life changing!

www.quinx.orgwww.takingwing.net

Celeste Neelen - Artisa - Art Academic retreat 

Bij Celeste in Griekenland ben ik op time-out reis geweest, ideaal als je even wil bezinnen en tot rust komen.

Ondertussen is er een nieuwe plek in Italië.

www.artisagreece.org

Jan Mouton – Breath Trauma Healing

Bij Jan voelde ik me veilig om dieper te gaan in het ademwerk. Voor mij waren het diverse ervaringen van enorm loslaten van spanningen uit mijn lichaam en voor de eerste keer in mijn leven ervaren hoe het is om daarbij geluid te maken, echte oerschreeuwen kwamen er uit mijn keel, moest ik aan wennen. Ik voelde mij nadien wel echt krachtiger.

www.janmouton.com

Agape Belgium – Diverse opleidingen en therapie

Bij Agape volgde ik 3 jaar opleiding dans – en bewegingstherapie. Fantastisch.
Zij bieden nog vele andere super interessante opleidingen aan, neem zeker eens een kijkje op de website. Sjamanistisch geïnspireerd.
Bij Agape begon voor mij het lichaamsgericht werken en traumahealing.

www.agapebelgium.be